Комуникација у доба короне – тренинг

Пандемија COVID 19 изменила је живот читавог света, а како физичка дистанца постаје једна од главних мера здравствене заштите, комуникација добија све више на значају. То, међутим, значи да део „нове нормалности“ чини све веће присуство комуникације на даљину, па се томе прилагођавају и сви видови активности.

Мисија ОЕБС-а у Србији је, управо због тога, организовала низ стручних вебинара посвећених комуникацији у доба короне, као и припремама за онлајн предавања у оквиру програма обука које се реализују кроз пројекат „Подршка жртвама и сведоцима кривичних дела у Србији”.

За будуће држаоце обука пружаоцима подршке жртвама и сведоцима кривичних дела, одржан је дводневни онлајн тренинг који је представио различуте дигиталне платформе погодне за е-учење, методе које је могуће применити у едукацијама пружалаца подршке жртвама и сведоцима, као и вештине јавног наступа у онлајн комуникацији.

У обуци су учествовали представници правосудних органа, судије, тужиоци, адвокати и представници невладиних организација.

Пројекат „Подршка жртвама и сведоцима кривичних дела у Србији”, финансира Европска унија, а спроводи га Мисија ОЕБС-а у Србији као изабрани партнер Министарства правде.



« Nazad

2018 © Подршка жртвама